Sidevisninger i alt

fredag den 4. oktober 2013

When good girls go bad?!

Man siger, at gode piger bliver slemme, når de slemme drenge ikke behandler dem ordenligt!
Men hvorfor er det at pæne og kloge piger altid falder for bad boys? 

Rigtig mange piger i min vennekreds er SMUKKE, kloge og dejlige piger. Piger som jeg synes er guld værd, Piger som enhver mand vil være heldig at få - Men ligesom jeg, bliver de også såret af mænd, der  ikke forstår at værdsætte hvad de har. 
Vi har det nok også med at falde for de fyre, der godt ved at de er pæne, dem med selvtillid og ofte er fremme i skoene. Men vi er selv en flok selvstændige piger, der ikke forsvinder i mængden; Så en lille stille mand ville hurtigt blive kørt over. 
Vi kender vores værd, har styr på vores shit og derfor vil man naturligvis gerne have en partner, der matcher. En man er tiltrukket af og en der kan give vores store ego'er lidt modspil. 
- Men den type fyre, på trods af et godt udseende, er ofte de der player typer.. Fyre der virker selvsikre, ved hvad de skal sige for at få damerne til at falde, men som inderst inde har en eller anden usikkerhed og derfor skal have bekræftelse gang på gang. I ved, den type fyre der ender som evig ung karl og pludselig dukker op på TV2, hvor de største ting i hans ensomme liv er hans biler, job og hans hund.
Vi damer vil også gerne bekræftes; Aller helst af vores mand! 
Men ofte er det nok for os, at der bliver fløjtet når vi går på gaden eller vores bil bliver stoppet af en flok fyre, der bare lige ville ønske god weekend og fortælle at man er; 'fucking lækker'!
Det kan snildt rede ens dag.. Man har fået appetit ude og går hjem og bruger selvtilliden på at spise manden! ;)
Det er bare som om, bad boys ikke har fanget den vinkel.. Jeg tror det er fordi de bruger alt deres tid foran spejlet, i træningscentret, på facebook og hos tatovøren, at de er så vilde med take away/eat out mad. :-P

Det er når man tager den skridtet videre - Når man gør noget, man ikke vil have bliver opdaget, Det er der man ofte allerede er gået for langt.. Og det kan starte så uskyldigt som prik på fjæsbogen.
Mænd der er utro, har ofte deres telefoner liggende med skærmen nedad - De har kammerater der altid er klar med en god undskyldning og de har det med at fortælle deres løgne i detaljer! 
- Og vi ved allesammen godt hvor dårlige mænd er til at huske detaljer ;)
Det sjove er, at de ofte tror at vi ikke ved det; Men kvinder ved mere end bad boys tror.
Mit udgangspunkt er at spørge lidt ind; Og så tjekke hans mimik når han fortæller mig løgnen.. Så kan jeg nemlig spotte den næste gang, jeg ikke vidste han løg på forhånd!

Der er tusindevis af mænd derude, der gerne ville give en kvinde al den opmærksomhed og troskab hun fortjener - Så hvorfor værdsætter bad boy'en hende ikke? Det eneste mænd får ud af, at behandle kvinder dårligt, er en bad girl; en udspekuleret satan, der gør hvad hun kan, for at få ham ned med nakken - Og ofte er det så nemt som at knalde med hans bedste ven!


Bad boys siger deres damer bliver tørre og de derfor har brug for mere action!
De har en eller anden ide om, at græsset er grønnere på den anden side... Men realiteten er, at græsset er grønnest der hvor man vander!! 
- Så kære bad boy.. Voks fra bad boy til voksen mand og VAND DIN EGEN DAME, ISTEDET FOR AT VANDE ANDRE! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar